Tidenes oppdatering – nytt hjem!


Jeg kommer til å ha en aktiv webside igjen! De siste 8 månedene har det skjedd veldig mye, så jeg starter med det viktigste: Jeg har kjøpt hus sammen med kjæresten min, Jørgen! Et superfint småbruk som vi har gjort masse med allerede. Først og fremst har vi ryddet opp enormt mye trær ute, gjort masse grunnarbeid med gravemasin og malt inne og ute. I tillegg har vi gravd og planert en stor lydighetsbane på tomta! Vi skal gjøre litt om på noen romløsninger inne, få opp nytt kjøkken og sette opp et utekjøkken, og en trippelgarasje med kennel til egne hunder og foredragslokaler oppe. Så er vi ferdig og skal bare bo og nyte!

Jørgen og jeg holder en del kurs sammen nå, blant annet “Beast Mode Engaged”, som noen sikkert har hørt om! Det går så det suser!

Her er noen utendørsbilder fra idag med masse snø, og fra i sommer midt under maleprosjektet av huset og prosjekt “fjerne tusen trær og busker”.

Lydighetsbanen er til høyre for huset, markert med pålene man såvidt kan skimte i snøen.

 

Badedammen. På høyden rett frem er det nå en gapahuk. Det er mye mindre trær og busker og drammen er en meter dypere.

Comments & Responses

One Response so far.

  1. Margrethe says:

    Love it! :)
    For noen herlige bilder :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>