Nytt år, mye endringer


2015 er godt i gang og jeg har nettopp kommet hjem fra en fantastisk reise i sør-øst Asia med kjæresten. I løpet av turen har vi, i tillegg til alle ferie-opplevelsene, fått satt noen nye mål og planer for 2015.

For min del er det mye som er forandret allerede. Jeg er ferdig med studiene og har begynt å jobbe. Jeg har også flyttet fra Ås til Sande i Vestfold. Det betyr nytt treningsmiljø og mye mer tid til hundetrening og satsning. Jeg er tilbake i treningsmiljøer jeg har vært aktiv i tidligere og kommer i tillegg til å trene i noen helt nye miljøet. Lydighetstreningen er tilbake i drammen brukshundklubb og mulighens også tønsberg-, sandefjord-, eller holmestrand hundeklubb. I Drammen er det innetrening 2 ganger i uka og dette i tillegg til trening mange helger er allerede langt mer trening enn vi har fått det siste året. Det blir fortsatt mye reising til Trondheim og lydighetstreninger med treningsgruppa der. I tillegg blir det redningshund-trening i Vestfold og noe gjeting etterhvert. På sikt kommer jeg til å kjøpe sauer for å få nok gjeterhundtrening. Jeg bor like ved gården til foreldrene mine og har all verdens muligheter!

Alle disse mulighetene til trening betyr at jeg kan få progresjon i treningen. Målet er å nå et høyt nivå i eliteklassen – også på konkurranser. Jeg jobber også mot å få inn B-godkjenning i ettersøk iløpet av året. Hovedutfordringene er å få Kiter trygg på andre hunder slik at han tør å utfolde seg i utfordrene miljøer. Når dette er på plass er jeg mer og mer trygg på at vi har klart å opparbeide et høyt nok engasjement i lydighettreningen til at det blir bra nivå og moro for begge to.

Amira er skikkelig pensjonist og får det mye som hun vil. Hun er i ekstase hver eneste dag nå – helt uten noen smertestillende!

Treningen er i gang og et mål er helt klart: jeg skal lage treningsblogg med filmer og oppdateringer igjen! Jeg kommer til å bruke bloggen som treningsdagbok og inspirasjon. Følg med!

 

 

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>