Ny jobb!


Jeg har jobbet på gård med økologisk melkeproduksjon, skogbruk, jordbruk osv på gården med foreldrene mine nå i 1,5 år og har trives kjempegodt! Likevel hadde jeg lyst på en jobb enda mer relevant for utdanningen min, samt ha “min egen greie” og litt mer stabil jobbmengde gjennom året. Når jeg skulle se etter ny jobb var jeg først på jakt etter noe innen dyrevelferd, gjerne inspektør i mattilsynet. Det viste seg at dette ofte er stillinger kombinert med andre oppgaver som man må ha veterinærkompetanse på. Ny jakt vise meg vei mot Morene Produkter, som valget falt på tilslutt.

En flott startpakke jeg fikk av Morene for å bli kjent med noen av deres produkter

Hos Morene Produkter skal jeg jobbe som selger, kundekontakt til forhandlere, promotør og foredragsholder. Jeg får reise rundt på hele Østlandet og har base i hjemmekontor. Morene produkter selger hunde- og katteutstyr og er kanskje mest kjent for hunde- og katteforet Orijen og ACANA.

Nå gleder jeg meg veldig til starte på med en annen filosofi og tankesett rundt hundefór.

Alt kjøtt i Orijen og ACANA kommer fra dyr som går fritt ute, uten hormonbehandlinger, antibiotika eller kjemikalier i maten de spiser. Dette føles godt og riktig for en “økologisk melkebonde fra Vestfold”.

Orijen og ACANA er et biologisk korrekt fór med et unikt høyt innhold av kjøtt, samt indre organer og spiselig bein og brusk (opp mot 90% animalsk). Det er “lav-karbo” og baserer seg på dyp forskning om hva som er biologisk korrekt ernæring for hunder og katter.

Med ny jobb har jeg måttet avslutte et mangeåring og svært godt samarbeid med Royal Canin. Jeg har vært storfornøyd med samarbeidet og satte stor pris på en også svært god avsluttning med full forståelse. Tusen takk for et fantastisk samarbeid!

Ny jobb gjør også at det blir en del færre kurs fremover. Nå har vi bygget hundebane hjemme tilrettelagt for kurs slik at det skal bli lettere å holde kurs ved siden av vanlig jobb, så noe blir det nok. Men eksterne kurs blir det mindre av i første omgang.

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>