Lydighetstrening med Trine (film)


I desember møttes Trine og jeg og trente hund i kløftahallen. Det har ikke blitt noe særlig lydighetstrening med hundene mine det siste halvåret pga oppussing og jobb, men de treningene vi har hatt har ihvertfall vært veldig gode!

På den nye lydighetsøvelsen er tanken min å bruke et kontaktfelt foran kjeglen for å få rett linje frem og tilbake, samt god fart. Dette momentet må vi ta ut å trene på for seg selv, før jeg kan bruke det til lange framadsendinger, så her gjør jeg øvelsen uten kontaktfelt når vi kjører lengre avstander.

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>