Home » Courses » Privattimer / Problematferd

Ønsker du å få en hel time eller mer med instruktør som legger all energi i å komme med løsningsforslag tilpasset din hund? Har du behov for å trene hunden uten andre hunder tilstede? Kunne du tenke deg å få masse hjelp til konkurranselydighetsøvelsene, men ikke har mulighet til å være med på større kurs? Nærmer det seg konkurranse og du trenger siste finpuss? Trenger du hjelp med atferdsproblemer?

 

Pris: 500,- per time, når eier reiser til instruktør (Sande i Vestfold). Dersom privattimen skal foregå et annet sted faktureres også reisetiden.

Privattime betyr bare at du kan få hjelp av instruktør en-til-en (eller hele familien om du vil). Du trenger ikke være rikmannsdatter for å få det til, for utbytte av en privattime kan raskt være nesten like stort som et helt kurs. Fordelen er at du får bare på en time kan få all den hjelp du trenger, ulempen er at du ikke får lært så mye utover det du selv jobber med, noe du får på et kurs.

Eksempler på vanlige privattimer:

 • Innlæring av LP-øvelser (fri ved fot, apport, ruta, innkalling osv)
 • Kjede-trening (sette sammen øvelser/program)
 • Konsentrasjonstrening/øve på forstyrrelser
 • Trene i stevnemiljø (privattimen kan foregå på et vanlig stevne)
 • Opparbeidning av lek
 • Finpuss av lydighetsprogram før konkurranse
 • Løse atferdsproblemer (utaggering mot andre hunder, bjeffing/urolighet, gå-pent-i-bånd, innkallingsutfordringer, stress i bil, frykt for hunder/mennesker)

Comments & Responses

4 Responses so far.

 1. Elise Andersen says:

  Hei

  Jeg har en flat coated retriever på 5 mnd og jeg ønsker gjerne å få litt hjelp med leken. Han liker å leke til tider, men godbiter trumfer alt. Kunne du ha hjulpet meg med det. Jeg bor i Drammen så om du er i nærheten eller jeg kan reise til deg så si ifra om du har tid :)

  mvh
  Elise Andersen

 2. Elise Andersen says:

  oij det var jo ikke meningen at den kommentaren skulle komme dit! :) hehe

 3. 2017 says:

  Telco Strategies 2016 | Questex Events

 4. 2017 says:

  NSW Volunteer of the Year Awards – The Centre for Volunteering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>