Beast Mode BootCamp II 2017

 

Kurset er fullt!

Har du lyst på en sommerferie på landet langs Vestfolds kyst med hundetrening dagen lang? Ønsker du å skjerpe detaljer før høstens konkurranser? Her er sommercampen for deg!

Vi gleder oss over å kunne invitere til Beast Mode BootCamp 28.-30. juli 2017

Sett av 3 dager i sommer til hundetrening, sommerferie, og god stemning med bål om kvelden! Dette er et kurs der vi skal jobbe med å skjerpe detaljer, overtrene, trene hund med høyt tempo, fult fokus og med skyhøy kvalitet, i tillegg til og ha det sosialt og hyggelig sammen! Det blir høy feriefaktor og god hundetrening i deilig harmoni! Det vil være fokus på å forstå mye hundeatferd og hvordan hunden påvirkes av førers atferd. Det vil være ekstra fokus på detaljer og grunnferdigheter for de som ønsker det. Med to instruktører har vi mulighet til å periodevis dele oss opp i mindre grupper i forhold til nivå og ønsker. Vi garanterer fremgang, mye latter samt økt selvtillit hos både hund og eier!

 

Dagene blir fylt med alt som er bra:

  • Fokusert hundetrening
  • Mental trening og mestring
  • Foredrag og coaching
  • Muligheter for individuell coaching
  • Knall stemning
  • Garantert fremgang
  • Sene kvelder med bål, sommer, sang og champagne for de som vil

Praktisk informasjon

Overnatting: Treningsbanen er på et småbruk her hos oss hvor man kan sette opp telt, campingvogn, overnatte i en av lavvoene vi har satt opp, eller i stabburet. Dette er en camp/sommerleir, så det er lagt opp til at alle overnatter slik at man får en god sommerferie sammen med likesinnede.

Mat: All mat er inkludert i kurset, men drikke og snacks tar alle med selv. Vi bytter på med å lage og tilbedere måltidene til hele gjengen. Ved svært spesielle matbehov anbefaler vi at du tar med deg noe mat selv.

Fasiliteter i området: Kun 2 km fra kursområdet finner man butikker, vinmonopol og alt annet man skulle behøve. Badeplasser finnes ved Sandebukta og ligger en 5 minutters kjøretur fra kursområdet. Her er det fint å kjøle seg ned etter en varm sommerdag. Sande er en hundevennligplass så hundene må gjerne være med for å bade.

Pris:

Hundeplass inkludert mat: 3200,-   KURSET ER FULLT

 

%d bloggers like this: