Beast Mode BootCamp 2018

13938350_10154188827111999_3233351216460982820_nHar du lyst å gjøre noe anderledes i sommer som holder høyt nivå, og som kommer til å bli årets sommerminne?

 

- Pakk med deg bikkja og meld deg på Beast Mode Engaged Bootcamp 2018!

Vi gleder oss enormt over å kunne invitere til Beast Mode Engaged BootCamp. Det er satt opp to like camper sommeren 2018:

  • BootCamp 1: 28.06 til 01.07 – To (2) ledige plasser
  • BootCamp 2: 05.07 til 08.07 – Fullt

Sett av 4 dager i sommer til ekstremt bra hundetrening, sene sommerkvelder, bål, sosialt og mye moro! Vi gjør suksessen Beastmode Engaged på treningsområdet vårt i Sande i Vestfold. Det blir 4 dager med råfokusert hundetrening der vi jobber med det du selv ønsker å forbedre, i tillegg til at vi gir alle deltakerne utfordringer som skal bidra til økt selvtillit og samarbeid med hunden. Det vil være fokus på å forstå mye hundeatferd og hvordan hunden påvirkes av førers atferd. Det er muligheter for å jobbe med lydighet, problemadferd, triks, brukslydighet m.m. Her kan man ha det moro og få stort utbytte av kurset både med og uten egen hund!

På dette kurset vil det jobbes med å videreutvikle hundetreningen til et høyere nivå og ikke jobbes så mye med “grunnferdigheter”. Det betyr at akkurat dette kurset passer best for de som allerede er godt igang med hundetreningen (kanskje ha konkurrert i kl1 eller høyere, dvs hunden burde kunne noen kommandoer, være ganske glad i belønninger og ha en grei arbeidslyst). Er du i tvil om vi kan hjelpe deg med ditt ønske, så er det bare å sende en epost eller ringe oss.

Dagene blir fylt med alt som er bra:

  • Fokusert hundetrening
  • Mental trening og mestring
  • Foredrag og coaching
  • Muligheter for individuell coaching
  • Knall stemning
  • Garantert fremgang
  • Sene kvelder med bål, sommer, sang og champagne for de som vil

Her kan du se film fra fjorårets camp!

 


Praktisk informasjon:

Beast Mode Bootcamp holdes i Sande i Vestfold. Adressen er Stokkeveien 34, 3070 Sande. Vi starter torsdag kl 13.00 og er ferdige søndag kl 16.00.

Overnatting: Treningsbanen er på et småbruk her hos oss hvor man kan sette eget opp telt eller campingvogn. Det er også mulig å overnatte i stabburet eller annekset. Dette er en camp/sommerleir, så det er lagt opp til at alle overnatter slik at man får en god sommerferie sammen med likesinnede.

Mat: All mat er inkludert i kurset, men drikke og snacks tar alle med selv. Vi bytter på med å lage og tilbedre måltidene til hele gjengen. Ved spesielle matbehov anbefaler vi at du tar med deg noe mat selv.

Fasiliteter i området: Kun 2 km fra kursområdet finner man butikker, vinmonopol og alt annet man skulle behøve. Badeplasser finnes ved sandebukta og ligger en 5 minutters kjøretur fra kursområdet. Her er det fint å kjøle seg ned etter en varm sommerdag. Sande er en hundevennligplass så hundene må gjerne være med for å bade.

Hundeplass eller deltaker uten hund? Dersom du er interessert i hundetrening, egen motivasjon og atferd er dette kurset for deg! Om du har ting du ønsker å trene på med egen hund er hundeplass tingen. Å delta uten hund passer best for deg som ønsker å lære masse, uten å delta med egen hund. Alle kursdeltakere, uansett om du er påmeldt med eller uten egen hund, kan ha med egen hund og trene på banen utenom “undervisningstiden”. Da kan man trene sammen med instruktørene og de andre på kurset.

Pris hundeplass inkludert alle måltider: 5000,-  

Pris deltaker uten hundeplass inkludert alle måltider: 2300,-

 

 

 

Om instruktørene:

famMaren Teien er utdannet etolog med spesialfelt på hundeatferd, og er i tillegg utdannet biolog og agronom. Maren er kjent for sitt smittende engasjement og entusiasme. Med egne hunder har Maren konkurrert for landslaget i lydighet og vunnet VM og nordisk mesterskap i lydighet. Hun konkurrerer også noe i gjeting, agility, bruks og rallylydighet og har drevet med hundekjøring

Jørgen Rørvik er en vandrende motor for høy motivasjon!
Han har som jobb å få andre mennesker til å lykkes. Hans erfaring kommer fra coaching, søkstrening, LP og galskapstrening. Hans store fordeler er at han er dyktig på å lese og forstå atferd hos både hunder og mennesker. Med egne hunder er Jørgens favorittområde harde spor, gjeting samt å bygge hunden til å tro den klarer alt.

Både Jørgen og Maren elsker å jobbe med høy motivasjon og vil at både hund og eier skal få “godfølelsen” under trening! Det skal være skikkelig gøy å trene hund!