Beast Mode definitely Engaged


Beast Mode Engaged – uten tvil. 50 deltakere, 12 hundeekvipasjer, lange dager med fullt trykk, trampeklapp, rockekonsert-jubel-tendenser dagen igjennom, og brutal fremgang for alle involverte! Ventelistene var lange på seminaret Jørgen og jeg holdt i Drammen hundepark i helgen. Helt ærlig ble det en braksuksess jeg kanskje ikke har sett maken til. Tusen, tusen takk til alle som var med!

Dette var kurset som fokuserte på hundeføreren og det å kunne lese hunde- og menneskeatferd. Kurset der vi garanterte enorm fremgang for alle hundeekvipasjene. Vi garanterte at de ville få til ting med hunden de ikke trodde var mulig – og vi innfridde. Dette var kurset der man fikk verktøy og oppmuntring til hvordan man generelt kan få flere bedre dager i livet. Kurset med motivasjon, smittsom energi og lykkeboost.

Jørgen holdt to engasjerende foredrag om hundetrening og mentaltrening og mange har ønsket seg slides fra presentasjonen. Isteden for presentasjonen kommer Jørgen med flere bloggposter her de neste dagene, slik at det kan leses som en sammenhengende og småprovoserende tekst i sin helhet. Disse skrives i denne stund og vi gleder oss til å dele dette med dere! Følg med!

PS: Det har skjedd litt oppdateringer på siden her. Jørgen er lagt til under “About us” og hundene hans er lagt til på “Out dogs”

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: