Ankomst Clickercamp Danmark


Denne uka er vi i Danmark på Clickercamp der jeg skal holde et kurs i overtrening og Jørgen skal holde foredrag i mental trening om det å leve motivert og grenseløs. Det er en hel haug av ulike kurs som kjøres prarlellt, så jeg gleder meg skikkelig til å utveksle erfaringer og ha det sosialt! Vi har med oss Kiter, Alma og Gass, Amira er hjemme på gården med foreldrene mine og nyter pensjonistdager. Idag har vært reisedag, men vi fikk med oss en fin treningsøkt ikveld :)

Jeg kommer til å legge inn litt oppdateringer i bloggen fra kursuka!

Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>