About us

marenMaren Teien Rørvik er utdannet etolog med spesialfelt på hundeatferd, og er i tillegg utdannet biolog og agronom. Maren er kjent for sitt smittende engasjement og entusiasme. Med egene hunder har Maren konkurrert for landslaget i lydighet og vunnet VM og nordisk mesterskap i lydighet. Hun konkurrerer også noe i gjeting, agility, bruks og rallylydighet og har drevet med hundekjøring (spann og snørekjøring). Utenom dyr er Maren et friluftslivmenneske som benytter enhver anledning til å traske innover fjell og mark. Idag jobber Maren i Morene Produkter og underviser i ernæring og fòrlære knyttet til Orijen og ACANA.

 

 

 

jørgenJørgen Teien Rørvik jobber med å få andre mennesker gode og er latterlig positv og glad. Han jobber mye innen IT og sikkerhet, er med på å snu bedriftskulturer, konsulterer i store prosjekter og trer inn når “det brenner på dass”. Jørgen har godkjent redningshund og og har utviklet hundetrenings-appen DogLab. Han er ekspert på å forstå atferd hos både hund og mennesker og naturlig nok derfor skikkelig god på å trene hund. Med egne hunder er Jørgens favorittområde harde spor, søksarbeid og å “bygge hund”.

Utenom hund er også Jørgen enn sann friluftsidiot som kan finne på å pakke 60 kilos pulk og gå en måned på vintertur helt alene, eller løpe ut døra for en spontan gjeddefiske-tur.

 

Jørgen og Maren har et småbruk sammen i Sande i Vestfold. Her har de bygget ut tomta til kursvirksomhet med lydighetsbane, skogsterreng og overnattingsmuligheter.

 

Maren og Jørgen har per idag 3 hunder. Labradoren Alma som er utdannet redninghund, border collien Keen Kiter som er i lydighet klasse FCI3 og gjeterhund klasse 3, og den unge border collien Full Gass som er på god vei til å bli gjeterhund.

fam

Verdensmester i lydighet 2011